Jaahas. Itseasiassa se viimeviikonloppuinen repsahdusateria ei ollutkaan niin paha, kuin olin ajatellut, lukuunottamatta sitä oluen määrää, minkä kurkkuuni kaadoin. Me valmistettiin ihana ateria, joka olikin sitten melko karppia kamaa. Tehtiin itse guacamolea, johon tuli avokadoa, tomaattia, sipulia, chiliä, korianteria ja limeä. Sitten syötiin pääruoaksi quesadillaksia täysjyvätortillakuoriin, joiden täytteenä oli jauhelihaa, salsaa, juustodippiä, juustoraastetta ja nachoja murustettuna. Lisukkeeksi oli vielä jäävuorisalaattia ja kurkkua  puoli lautasellista. Mä söin yhden kappaleen ja mies loput. Oli tosi hyvää, mutta ei niiiiiin hyvää että olis pitäny vetää napa täyteen. Eikä ollu ees vaikeaa palata ruotuun krapulapäivänä, vedin nimittäin hornet-siipiä pahimpaan krapula-olotukseen! :) Ei paha.

Alkuviikosta oli muuten ennenkuulumattoman paha olo. Sellainen vetelä, etova, ruokahaluton. Piti oikein taistella saadakseen kaloreita täyteen, kun mikään ei maistunut. Olot helpotti vasta keskiviikkona. 

Ja matka jatkuu alaspäin. Nyt vaaka vilauttelee jo alle 83 kilon lukemia. :) Tavoitteenani on, että saisin kuun loppuun mennessä painon alle 82 kiloon, ja vuoden loppuun mennessä sinne 80 kiloon. Saa nähdä, miten joulu menee.

Ajatukset suuntaavat koko ajan kohti alkavaa vuotta, jolloin perheessämme tapahtuu suuria muutoksia: mä palaan töihin ja tyttöni aloittaa päivähoidon. Uusia haasteita on siis tulossa koko elämän uudelleenjärjestäytymisen ja ruokavalionkin kannalta. Mulla olisi mahdollisuus osallistua työpaikkaruokailuun (ateriavaihtoehtoja tasan 1), mutta taidan aloittaa heti tammikuulta eväslinjan.