Pitäisi kehittää strategia. Mies jää tänään viikon lomalle ja suuntaamme koko konkkaronkka 500 km:n päähän viettämään mökkielämää. Mökin emäntä on loistava kokki. Miten ihmeessä mä nyt toimisin, jotta pudotetut kilot eivät pompsahtaisi takaisin? Mä en millään enää ikinä tahdo painaa 90 kiloa, mutta tää paino on niin kiikunkaakun lähellä sitä. Tajuan kyllä, että yksikin suolakaloripommi saattaa heilauttaa painoa (ja siis nesteitä) ylös roimastikin, joten nyt pitäisi olla entistä tarkempana.

Ruokasuunnitelma: Aamut ja päivät Nutreilla, illalla vois syödä normaalisti ja hiilihydraattitietoisesti. Jättäis leivät ja perunat ja pullat sikseen, ja nauttisi ihan luvalla liha- ja kalaruoista kasvisten ja salaattien kera. Saunaoluset on varmaan mulle kaikista tiukin paikka. 

Liikkumissuunnitelma: Mökillä on ihania hiekkateitä, joten koiran kanssa tulee lenkkeiltyä varmaan enemmän. Järvikin on rannassa, joten vois varmaan heittää talvitakinkin nurkkaan. ;) Isäntäväen perushenki on, ettei sohvalla makoilla turhanpäiten, joten varmaan tulee liikuttua tavallista enemmän.

Blogin pariin palaan viimeistään viikon kuluttua. Hellurei! :)