No panic.

Eilisen syömiset meni tosiaan vähän plussan puolelle. Aamupäivällä join kaksi nutrilettpirtelöä. Sitten käytiin muksun ja mummin kanssa shoppailemassa ja poikettiin kahvilassa syömässä taivaallisen maukkaat, mutta kevyet salaatit. Illalla söin palan savustettua kirjolohta ja kreikkalaista salaattia. Poikkeuksellisesti söin salaatin kanssa sämpylän (ilman lisukkeita) ja illemmalla maistoin palan uutta karppileipää. Eli sen suurempaa lipsumista ei sentään käynyt. Kala ja feta olivat kyllä aika suolaisia.

Makeat herkut ovat mun heikkouteni. Ainiin, ja suolaiset myös. Mieluiten niitä syödään vuorotellen. On vaan oltava tosi tyytyväinen siihen, etten ole tällä viikolla sortunut kumpaankaan! Ehkä syynsä siihen on, että noi pirtelöt on makeita, eipä tee sitten niin muuten mieli.

Jo pidemmän aikaa oon ollut koukussa PepsiMaxiin. Nyt oon rajoittanut sitäkin, ja sallin itselleni lasillisen pepsiä päivässä (jääkaapissa sitä on yleensä aina, sillä miehenikin juo sitä). Vettä, vettä ja vettä menee nykyään päivässä ihan reippaasti. Iltaisin on kyllä sellainen olo, että sitä tiputtaa korvistakin ulos. Ja hitsi, että silloin tekee hyvää vaihtelua juoda se limulasi, joka maistuu niin makealta että.

Jaa mutta päivän salaattiohje näyttää tältä:

1 ruukku jääsalaattia

vesimelonia

1 rasia kirsikkatomaatteja

1 rkl pestoa, joka sekoitetaan raejuustoon

lämminsavustettua kirjolohta (n. 300 g)